TURVATIIMI | Kulunvalvonta

Areenat jaetaan eri akkreditointivyöhykkeisiin, joihin on rajattu pääsy (esim. pukuhuonekäytävälle päästetään ainoastaan joukkueet ja ne henkilöt kenellä on sinne oikeus). Opastat eri tahoja halleilla kulkemisessa sekä valvot, että eri tiloissa liikkuvilla on kulkuoikeus näihin paikkoihin (esim. VIP-alueet). Muistathan ilmoittaa myös, jos sinulla itselläsi on voimassa oleva järjestyksenvalvojan kortti. Olet vähintään 18-vuotias ja puhut suomen lisäksi hyvää englantia.

YLEISÖTIIMI | Opastus- ja ekoinfo

Toimit yleisön ja muiden tahojen oppaana keskeisillä kulkureiteillä kisa-areenan läheisyydessä sekä hallien sisällä. Osaat vastata moniin kysymyksiin sekä tiedät mistä saat tarvittaessa lisätietoja. Tunnet Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen, sekä sen ympäristön hyvin. Kaikki oppaamme osaavat myös opastaa jätteiden kierrätyksessä sekä julkisten kulkuvälineiden ja hanaveden käytössä. Areenan info-piste on oppaiden kotipesä.

YLEISÖTIIMI | Ständiavustajat

Ständiavustajana tehtävääsi kuuluu yhteistyökumppaneiden ja lajikokeilupisteiden avustaminen. Olet avustamassa hallien käytävien kumppaniständien ja muiden käytävätoimintojen rakentamisessa ja turnauksen aikana selvität ständeihin liittyviä mahdollisia kysymyksiä ja tiedusteluja. Lisäksi varmistat, että halleissa on kaikki markkinointiin liittyvät asiat sopimusten mukaisesti.

YLEISÖTIIMI | Lipunmyynti

Lipunmyynnissä osallistut lippujen myyntiin turnauksen aikana sekä koordinoit lippuihin liittyviä noutoja ja toimituksia (esim. ryhmävaraukset, kutsuvierasliput, lippujen tulostus). Osaat myös opastaa turnaukseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtävä vaatii loistavaa asiakaspalveluasennetta toisinaan erittäin hektisessä ympäristössä. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

YLEISÖTIIMI | VIP- ja narikkapalvelut

Huolehdit VIP-vieraista (kv-liiton vieraat, valtiovieraat) ja hoidat VIP-ravintolan narikkapalveluita. Vastaanotat vieraita ovella, ohjeistat ja opastat, vastaat kysymyksiin ja opastat katsomopaikoille. Otat VIP-ravintolan haastateltavia ja muita esiintyjiä vastaan ja toimit tarpeen mukaan juontajan apuna.

YLEISÖTIIMI | Koululaisryhmien oppaat

Koululaisryhmien oppaat varmistavat, että kouluryhmien vierailu sujuu sujuvasti! He vastaanottavat ryhmät, opastavat heitä aktiviteettipisteillä ja ohjaavat oikeille katsomopaikoille.

KILPAILUTIIMI | Toimitsijat

Toimitsijana hoidat toimitsijapöydän perustehtäviä, johon kuuluvat esimerkiksi jäähypenkkien valvonta tai pelin varakellon käyttäminen. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

KILPAILUTIIMI | Kisatoimisto

Kisojen organisaation hermokeskus on kisatoimisto. Kisatoimistossa tiedät kaikesta kaiken ja jaat tietoa sitä tarvitseville tahoille, kuten joukkueille ja vapaaehtoisille. Varmistat, että toimisto on toimiva ja viihtyisä ja esim. toimistomateriaalia on riittävästi saatavilla. Tehtävä vaatii loistavaa asiakaspalveluasennetta ja aktiivisuutta toisinaan erittäin hektisessä ympäristössä. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvaa englantia.

KILPAILUTIIMI | Tilastointi- ja tulospalvelu

Tilastointi- ja tulospalvelutiimissä tuotetaan otteluiden virallinen sähköinen ottelupöytäkirja, laukaisukartta, aloitustilasto, peliajanseuranta, plus/miinus-tilasto, pallonhallintatilasto sekä erikoistilanteiden tilastot. Jokaisesta ottelusta ja ottelupäivästä koostetaan kattavat tilastopaketit ja varmistetaan otteludatan jakaminen sitä tarvitseville. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

KILPAILUTIIMI | Ottelutapahtumat ja -seremoniat

Olet mukana kenttätason ottelutapahtumien toteuttamisessa eli mm. erätauoilla tapahtuvissa ohjelmanumeroissa. Huolehdit seremonioiden sujuvuudesta, saatat palkintojenjakajat, mahdolliset esiintyjät ja haastateltavat oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja varmistat, että oikeat palkinnot jaetaan. Pidät tiimisi kanssa huolen, että joukkueet ovat oikeaan aikaan valmiina astumaan areenalle. Tässä tiimissä puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

KILPAILUTIIMI | Erotuomariavustajat

Olet osa pientä tiimiä, jonka tehtävänä on taata erotuomareiden ja tarkkailijoiden toiminnalle mahdollisimman laadukkaat toimintamahdollisuudet.

KILPAILUTIIMI | ADT-avustajat

Toimit ADT-saattajana ja autat antidoping-testaukseen valittua pelaajaa reitin löytämisessä ja tuot hänelle varusteet pukukopista. ADT-testaaja opastaa sinut tähän tehtävään. Olet samaa sukupuolta testattavien urheilijoiden kanssa (nainen) ja vähintäänkin 18-vuotias. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia, muu kielitaito on etu.

KILPAILUTIIMI | Team Guides

Team Guide -tehtävässä autat joukkueesi käytännön asioiden järjestämisessä sekä toimit korvaamattomana linkkinä joukkueen, kisajärjestäjän ja IFF:n välillä koko turnauksen ajan. Tehtävässä tarvitset loistavaa asiakaspalveluasennetta sekä nopeaa reagointikykyä. Tehtävässä toimiminen edellyttää, että osaat suomen lisäksi sujuvasti englantia. Jos sinulla on muuta kielitaitoa (ehdoton etu) tai muita perusteita, miksi haluat jonkin tietyn maan yhdyshenkilöksi, muistathan mainita niistä.

RAKENTAMISTIIMI

Olet mukana tiimissä, joka vastaa MM-kisoja edeltävästä ja MM-kisojen aikana suoritettavasta tapahtumarakentamisesta sekä kunnossapidosta kisa-areenoilla. Rakentaminen alkaa muutama päivä ennen varsinaisen turnauksen alkua ja päättyy, kun koko MM-kisatapahtuma on purettu.

HALLINTOTIIMI | Vapaaehtoisten palvelut

Huolehdit siitä, että vapaaehtoisilla on ennen kisoja ja kisojen aikana hyvä olla. Työtehtäväsi tapahtuu vapaaehtoisten Lounge-tilassa. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi vapaaehtoisten varusteiden ja ruokailujen koordinointia sekä vapaaehtoisten tilojen ylläpitoa (tarjoilujen täydentämistä, kahvinkeittoa, tilojen siistimistä). Toimit catering-tarjoajan apuna.

HALLINTOTIIMI | Akkreditointi

Akkreditointikeskus palvelee kaikkia kisojen virallisia osallistujia ja toimijoita. Valmistelet (otat kuvia, tulostat ja viimeistelet) ja luovutat kisoihin akkreditoiduille henkilöille kulkuluvan. Varmistat, että kaikki tiedot ovat oikeat ja selvität mahdolliset epäselvät tapaukset. Osaat neuvoa asiakkaita kulkemaan halleissa kulkuluvan puitteissa. Puhut suomen lisäksi myös englantia.

YMPÄRISTÖTIIMI | Opastus- ja ekoinfo

Toimit yleisön ja muiden tahojen oppaana keskeisillä kulkureiteillä kisa-areenan läheisyydessä sekä hallien sisällä. Osaat vastata moniin kysymyksiin sekä tiedät mistä saat tarvittaessa lisätietoja. Tunnet Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen, sekä sen ympäristön hyvin. Kaikki oppaamme osaavat myös opastaa jätteiden kierrätyksessä sekä julkisten kulkuvälineiden ja hanaveden käytössä. Areenan info-piste on oppaiden kotipesä.

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTITIIMI

Osallistut kisojen tiedotusmateriaalin tuottamiseen ja viestintään eri kanavissa. Viestintäpalveluissa voit olla mukana myös kisojen some-viestinnässä tai toimia kisojen TV-tuotannon tukihenkilönä. Aiempi kokemus tai koulutus viestinnän parista on etu. Puhut sekä kirjoitat suomen lisäksi sujuvaa englantia.

MEDIATIIMI | Mediapalvelut

Osallistut media-vieraiden akkreditointiin ja avustamiseen sekä mediakatsomon, työskentelytilan ja mixed zonen ylläpitoon. Tuotat medialle tarvittavaa materiaalia ennen ja jälkeen otteluiden sekä osallistut ottelutallenteiden koordinointiin. Varmistat, että tallenteet löytyvät oikeasta paikasta oikeaan aikaan ja osaat kertoa joukkueille ja muille tahoilla, mistä tallenteet ovat ladattavissa. Toimit tarvittaessa kansainvälisten tv-yhtiöiden apuna ja saatat pelaajia tv-yhtiöiden haastatteluihin.

ENSIAPUTIIMI | Lääkäri 

Lääkärinä olet valmiudessa avustamaan mm. joukkueita ja muita tahoja tarpeen vaatiessa. Tehtävä vaatii, että olet laillistettu lääkäri. Kokemus lääkärinä toimimisesta urheilutapahtumissa tai muissa tilaisuuksissa on etu. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

ENSIAPUTIIMI | Ensiapu

Ensiaputiimissä olet antamassa välittömän ensiavun tapahtuman yleisölle, staffille ja muille ensiapua tarvitseville tahoille. Varmistat tarvittavia jatkotoimenpiteitä. Sinulla tulee olla soveltuva koulutus tai erinomaiset ensiaputaidot (sinulla on EA-kursseja suoritettuna ja ne ovat voimassa). Kokemus ensiaputoiminnasta tapahtumissa tai muissa tilaisuuksissa on etu. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

LOGISTIIKKATIIMI | Kuljetustiimi

Kuljetustiimissä päätoiminen tehtäväsi on hoitaa erotuomareiden, IFF:n, juryn ja IFF:n keskeisten vaikuttajien kuljetus virallisilla kisa-autoilla. Kuljetustehtävät tapahtuvat pääosin lentokentän (Helsinki-Vantaa), majoitushotellin (Sokos Hotel Seurahuone ja mahdolliset muut hotellit) ja kisapaikan välillä.

Voit myös toimia kuljetuskoordinaattorina, jolloin vastaat kuljetusten aikataulutuksesta ja tehokkuuden ja ekologisuuden varmistamisesta. Olet vähintäänkin 18-vuotias, sinulla on ajokortti ja puhut suomen lisäksi englantia

MUUT TEHTÄVÄT

Tarjolla on arvokasta kokemusta myös maskoteille, kuuluttajille ja Dj:lle. Mainitsehan hakemuksessa erikseen, mikäli nämä tehtävät kiinnostavat.

Kaukalopartiot

  • Kaukalopartioiksi haemme 8-10 hengen ryhmiä, joilla on lisäksi myös ryhmänvetäjä valmiina. Kaukalopartiossa varmistat, että kenttä on pelattavassa kunnossa. Tehtävään kuuluu kaukalon suoristaminen, pelipallojen palauttaminen kentälle, maalien kunnossapito, maton kunnossapito, kentän puhdistus ja kuivaus. Lisäksi kaukalopartiossa vastaat pukukoppien siisteydestä.  Kaikkien kaukalopartion jäsenten tulee olla vähintään 12-vuotiaita.

HAKULOMAKE

LISÄTIETOJA LAHDEN KAUPUNGIN SIVUILTA

Sulje