Salibandyn U19-naisten MM-kisat järjestetään 8.-12. toukokuuta 2024 Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Jos olit paikan päällä Lahdessa, niin osallistu nyt kävijäkyselyyn ja voita palkinto. 

Lue myös: U19 MM-KISOISSA TUTKITAAN TAPAHTUMAN VAIKUTTAVUUTTA – “IHMISET OVAT OTTANEET TAPAHTUMATUTKIMUKSEN HYVIN VASTAAN”

Salibandyn U19-naisten MM-kisat toivottavat tervetulleeksi Lahteen yhteensä 16 joukkuetta ympäri maailmaa. MM-kisat tuovat kävijöitä Suomeen ja Lahteen osallistujina, talkoolaisina ja katsojina. Jotta tapahtuman vaikutuksista saadaan kattava kuva, kävijöitä tutkitaan useasta näkökulmasta.

Tutkimuksen toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Sport Business by Jamk. Se toteutetaan yhteistyössä tapahtumajärjestäjä Suomen Salibandyliitto ry:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön Sport Event Management Finland -hankkeen kanssa.

Vastauksenne on erittäin tärkeä tapahtuman taloudellisia vaikutuksia arvioitaessa. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.Yksittäisen vastaajan vastausta ei esitetä missään raportoinnin vaiheessa. Tutkimuksessa noudatetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkimuksen eettisiä periaatteita.

Osallistu kyselyyn täällä!

Jos haluat osallistua miesten ja U19 Euro Floorball Tourin lippupakettien (3×2 lipun paketti) lokakuulle 2024 sekä hupparin arvontaan, täytä kyselyn lopuksi yhteystietosi arvontaa varten. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Yhteystietoja ei voida yhdistää vastauksiin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Uncategorised Tapahtumatutkimus
Sulje